19.01.2013 - Disney Live (Center Stožice)

V medijih naznanjena predstava z Disneyevimi junaki mi je odgovorila na vprašanje "kaj naj kupim hčerki za 9.rojstni dan". Tako smo se dekleta pustila zapeljati spet v svet Disneyevih pravljic (Pepelka, Alica v čudežni deželi, Sneguljčica,..), ki jih sicer pri starosti hčerk (9 in 12) počasi že izrivajo druge knjige, vendar nič zato - je bila kar zanimiva popestritev sobotnega dne.

In bilo je res kaj za videti. Zelo lepa oderska scena, bogati in domiselni kostumi, glasba in dekleta, ki so s plesom napovedala naslednjo točko predstave je bila prava paša za oči. Pa seveda pohvalno, da so se potrudili s sinhronizacijo predstave v slovenščino.

Mogoče bi lahko bilo še malce več interakcije z otroci iz občinstva (le 2x so imeli na odru otroke iz občinstva). No, Slovenčki pa smo se spet izkazali, da imamo manjko temperamentnosti in kazanja čustev. Nekako smo se slabo odrezali z glasnim "abrakadabra" in s spodbujanjem z aplavzom. Pa tudi dvorana je bila malce nenapolnjena. Cene vstopnic so bile od 12 do 55 eur.

Pred dvorano je bil na voljo večji otroški (sponzorski) kotiček in možen tudi nakup Disneyevih spominkov , cene pa niso bile skromne.